Pilates s overball

Pilates s overball

Pilates cvičením posilňujeme a naťahujeme svaly celého tela, so zámerom neustáleho vnímania a aktivácie svalov nášho stredu tela – CORE. Pilates vychádza z jógy, avšak jeho odlišnosťou je iné, špecifické dýchanie, ktoré nás núti vnímať zapojenosť nášho stredu. Benefity Pilates: zlepšenie dýchacích návykov, lepšie držanie tela, eliminácia bolestí chrbta a hlavy, pevnejšie a pružnejšie telo, zdravá a flexibilná chrbtica, mladší vzhľad.

Overball loptička vytvára nestabilný povrch, ktorý naše telo núti zapájať svaly inak. Rozmýšľať inak. A niekedy byť aj trochu hravý. Je výzvou pre silu nášho stredu tela a celkovú koordináciu a rovnováhu. Pomocou overballu vytváram zaujímavé a kreatívne Pilates lekcie, ktoré vás budú baviť a ktoré sú efektívne pre spevnenie celého tela a dobré držanie tela.

 

====

KDE: Sála 1,Yoga House
DÁTUM KURZU: 2.9. – 14.10. 2024 (7 lekcií)
KEDY: každý pondelok
ČAS: 7:45 – 8:45
LEKTOR:  Andrea Peniaková
CENA: 84 eur
REGISTRÁCIA: bit.ly/4bHvdju
Cena je fixná, platí sa celý kurz. Miesto Ti držíme počas celého kurzu, keďže počet miest je obmedzený. Náhrada lekcie priamo v Yoga House nie je možná, ale ako možnosť náhrady dostávate 60min online nahrávku Pilates s overball od Andrejky. 

====

Kurz vedie

 

ANDREA PENIAKOVÁ

Pondelok – 7:45 – 8:45